Wall of Fame


Cu participari anuale la cele mai importante evenimente si festivaluri de muzica din tara, PhotoCube s-a transformat intr-un creativ partener de experiente fotografice, orientat către o interacțiune interactivă între consumator și brand.

bere ciuc efect light painting lumea noua

25+ Festivaluri

640+ Evenimente

150k+ Fotografii

Beck's T-Shirt

#unlockyourvibe


Beck’s a amenajat pentru festivalieri o mini scena cu instrumente amplificate iar toata lumea a fost invitata sa se fotografieze in personajul unui rockstar.

Impreuna cu prietenii de la Printoteca, am imprimat fotografiile pe tricouri folosind chestionare integrate pentru alegerea marimii si un sistem de sincronizare a imaginilor cu ID unic intre PhotoCube si zona de imprimare pentru un timp de livrare a tricoului de sub 5 minute.

Becks tricou personalizat festivaluri 2019
Portofoliu PhotoCube _ WhiteWalkers eye effect

HBO

GoT7 | White Walker's eye


Pentru lansarea sezonului 7 din seria Game of Thrones, HBO Romania a organizat pentru jurnalisiti si bloggeri o vizionare a primului episod in gradina muzeului Casa Ceausescu.

Cu un efect digital aplicat fotografiilor, PhotoCube a transformat invitatii in personaje White Walkers pentru a reproduce vizualul oficial de promovare a serialului.

Huawei P30 Pro

GigaSelfie @ EC7


La festivalul Electric Castle #7, Huawei Romania a dorit evidentierea obiectivului SuperZoom cu distanță focală de 270mm, a telefonului Huawei P30 Pro, printr-un GigaSelfie realizat in mijlocul multimii.

Cele 4 fotografii din GigaSelfie realizate cu 4 lentile diferite ale camerei foto: ultra-wide, standard, tele si supertele, au fost procesate, unite intr-un fisier GIF si sincronizate in timp real cu SharingStation-ul PhotoCube, aflat in cortul Huawei, pentru a putea fi distribuite prin email.

gigaselfie huawei electric castle romania

Gasesti mai jos si alte activari de brand dar sigur ti-ar placea sa descoperi si pagina de print creativ!

Vezi mai mult
Nivea creme custom printed

NIVEA

Mother's Day


In cadrul campaniei de provomare a produselor, desfasurata in centrele comerciale Carrefour Baneasa si Cora Sudului din Bucuresti, Nivea a dorit sa ofere consumatorilor un giveaway personalizat.

Cu un mini photocorner organizat in zona caselor de marcat, am imprimat fotografii cu mesaje personalizate, acestea devenind capace de crema Nivea.

Ciuc

Infinity Mirror


Am construit impreuna cu Ogilvy Romania un Infinity Mirror de mari dimensiuni, folosit in cadrul campaniei de rebranding Ciuc – Lumea noua.

Pentru o experiență intuitvă a consumatorilor, interactiunea cu Infinity Mirror s-a realizat prin mesaje afisate pe displayul integrat in peretele de oglinda, inceperea sesiunii foto fiind declansata prin radiocomanda.

ciuc cabina foto oglinzi lumea noua
Custom printed beer labels ursus breweries romania

Ursus Breweries

Beer Labels


Evenimentul „Zilelor portilor deschise” de la fabrica de bere Timisoreana, a oferit ocazia vizitatorilor de a avea o sticla de bere personalizata.

Dupa realizarea fotografiei cu ajutorul cabinei foto PhotoCube, timpul de asteptare al consumatorului pentru procesarea si imprimarea imaginii pe eticheta adeziva este de sub 45 de secunde.

Mobila Dalin

Mozaic Untold


Spiritul de comunitate a fost pus in evidenta cu un fotomozaic de mari dimensiuni.

Fotografiile festivalierilor incarcate pe Instagram cu hashtag #mobiladalin au devenit prin monitorizare si procesare automată piese unice din mozaic.

mozaic din fotografii untold mobila dalin

Descoperă PhotoCube