Fotomozaic puzzle pentru acasă


Panou fotomozaic pentru acasă in format mic. Se completeaza cu 96 fotografii digitale care compun imaginea finala trimisa. Imprimarea se realizeaza pe hartie foto FineArt – Matt Fibre 200gr.

Panou format mic landscape: 60cm x 40cm.
Panou format mic potrait: 40cm x 60cm.
Panou format mic pătrat: 40cm x 40cm.

Panou fotomozaic pentru acasă in format mediu. Se completeaza cu 140 fotografii digitale care compun imaginea finala trimisa. Imprimarea se realizeaza pe hartie foto FineArt – Matt Fibre 200gr.

Panou format mediu landscape: 127cm x 81cm.
Panou format mediu potrait: 81cm x 127cm.
Panou format mediu pătrat: 102cm x 102cm.

Panou fotomozaic pentru acasă in format mare. Se completeaza cu 180 fotografii digitale care compun imaginea finala trimisa. Imprimarea se realizeaza pe hartie foto FineArt – Matt Fibre 200gr.

Panou format mare landscape: 153cm x 117cm.
Panou format mare potrait: 117cm x 153cm.
Panou format mare pătrat: 132cm x 132cm.


Golește

Primesti, inclus in pachet, cabina foto cu pachetul de inchiriere ELECTRO!

Te fotografiezi fără griji atunci cand ai incluse in pachet fotografii nelimitate pe perioada inchirierii.
Vezi mai multe detalii despre pachetele de inchiriere PhotoCube si tematicile pe care le-am realizat pentru evenimente personale.

Ai nevoie de ajutor? Sună la 0728.513.573 sau folosește formularul de contact.

Compuneți fotomozaicul piesă cu piesă

Fotografiile realizate la cabina foto se imprimă și în format adeziv 5cm x 5cm gata de lipit. În colțul dreapta jos sunt scrise rândul și coloana corespunzătoare locului pe panou.

O fotografie mare formată din mai multe fotografii mici

Alegeti orice fotografie reprezentativa pentru evenimentul vostru care va fi compusa din fotografiile realizate la cabina foto.

Ai nevoie de ajutor?

0728 513 573

hello @ photocube.ro

Întrebări frecvente

Primul pas pe care îl faci atunci când vrei sa rezervi un PhotoCube pentru evenimentul tău este să verifici daca există disponibilitate în ziua evenimentului. Dacă ziua aleasă este disponibilă, o vei putea selecta, altfel aceasta va fi afișată cu roșu. Următorul pas este să alegi pachetul de închiriere, adaugi în coș, completezi datele de contact și finalizezi rezervarea. Un consultant PhotoCube te va contacta ulterior pentru stabilirea detaliilor de personalizare și plată.

Am inclus in pachetele de rezervare de cabina foto tot ce ai nevoie pentru un eveniment fără griji: fotografii imprimate, magneți de frigider, recuzită (pălării, pistoale, ochelari, etc…), pancarte cu mesaje, plicuri pentru fotografii, fundal textil imprimat, un album foto, posibilitate de trimitere a fotografiilor prin email și o galerie foto online protejata de parola în care vom încărca toate fotografiile facute la PhotoCube. Galeria foto va fi disponibilă pentru cel puțin 12 luni și îți oferă posibilitatea de a descărca fotografiile individual sau în grup.

Fotografiile sunt imprimate pe hârtie foto premium prin tehnologia „Dye sublimation thermal transfer” în formate standard 10x15cm (landscape/potrait) sau 5/15cm (stripes) și pot avea finisaj mat sau lucios. Timpul de imprimare pentru o fotografie în format 10x15cm este de doar 13 secunde.

Putem imprima fotografiile și pe alte suprafețe sau dimensiuni față de cele standard. Verifică pagina de print creativ și contactează-ne pentru mai multe detalii.

Pentru evenimentele ce au loc la mai mult de 25km fata de centrul municipiului București pot interveni costuri de deplasare și variază în funcție de oră, oraș sau pachetul de închiriere. Te rugăm sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Poți trimite vectori sau imagini pe care le vom edita sau personalizăm fotografiile conform indicațiilor tale.

În grafica fotografiilor folosim elemente vectoriale pe care le putem deriva în meniuri, opis, placecard, invitatii sau orice alta productie imprimată de care ai nevoie. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii.

Poți consulta termenii și condițiile contractuale necesare rezervării unei cabine foto pentru evenimentul tău aici.