O cabină foto pentru toate evenimentele importante!

PhotoCube este cabina foto cu un design vintage care imprimă fotografii rapid la o super calitate. Suntem creatori de zâmbete, pasionați de grafică și  fotografi cu o experiență de peste 13 ani. Venim cu propuneri, avem soluții  și muncim pentru a primi la final un mare „mulțumim din suflet”.

Fotografii nelimitate

Design Personalizat

Magneți de frigider

Propsuri și mesaje

Album foto

Galerie online

Foto Mozaic

Gif booth

Echipamente alese din studiourile foto

cabina foto photocube

Este ușor să ai fotografii viu colorate atunci când folosești echipamentele potrivite. Am luat din studioul foto camera dSLR, imprimanta, lumina și modificatorul de lumină, iar fotografii noștri profesioniști au setat totul pentru un cadru de ținut minte o viață. Poartă cel mai bun zâmbet iar noi îl imprimăm în doar 13 secunde!

Vezi mai mult
cabina foto photocube

Orice format alegi, fotografia este imprimată perfect.

Cu un design creat special pentru tematica evenimentului tău, sigur vei avea o seară memorabilă. Alegem împreună formatul în care vrei sa fie imprimate fotografiile și stabilim variantele de așezare în pagină din care invitații pot alege în timpul evenimentului.

Recuzită și mesaje distractive

recuzita si mesaje distractive evenimente personale
recuzita si mesaje distractive evenimente personale

Recuzita pentru botez este diferită de recuzita pentru nunți iar recuzita pentru aniversări este de-a dreptul GE-NI-A-LĂ!  Am lăsat în cutiile cu accesorii doar peruci, mustăți, pancarte sau pălării ce o să-l facă și pe anostul petrecerii să se fotografieze continuu.  Creativii iși pot face propriile pancarte cu mesaje personalizate în configuratorul online!

Configurează mesaje

Greenscreen sau un fundal textil imprimat

Buline, linii, zigzag, intens colorate sau minimaliste, avem cele mai distractive fundaluri imprimate pentru toate felurile de evenimente. Puteți să vă sfătuiți cu graficianul echipei noastre pentru a găsi modelul potrivit în funcție de tematica petrecerii.

Dacă ești unul dintre cei mai pretențioși, imprimăm un fundal textil personalizat pentru evenimentul tău sau aducem gratuit un greenscreen. Invitații se vor putea fotografia ca și când ar fi pe o insulă exotica, în spațiu, la volanul unei mașini sau într-un peisaj special ales de voi. Cu un greenscreen te fotografiezi în Londra, NewYork sau Paris fără să călătorești până acolo.

Vezi mai jos care este diferența între un fundal imprimat textil și un greenscreen:

Fundaluri textile


Avem peste 20 de modele imprimate pe material textil. Fundalul ales este afișat pe un sistem de aluminiu așezat în spatele invitaților.

Greenscreen


Este un fundal textil verde. Softul înlocuiește automat toate zonele verzi din fotografie cu o imagine digitală aleasă de tine.

fundal greenscreen eveniment personal nunta botez fundal greenscreen eveniment personal nunta botez

Sugar & spice.And everything nice.

sugar and spice and everything nice

Fotografiile imprimate vor fi mereu cele mai bune amintiri dar cu PhotoCube poți face din evenimentul tău un adevărat festival!  Avem tehnici de procesare și imprimare a fotografiilor pe care le combinăm cu experiențe digitale inspirate din activările de brand ale clienților nostri corporate.  Am selectat mai jos 4 dintre cele mai potrivite soluții pentru evenimentele personale dar daca ai o alta idee pentru petrecerea ta scrie-ne un mesaj.

Vezi mai mult
sugar and spice and everything nice

Gif booth


Gif sau Boomerang, ambele sunt animații super distractive. Gif-ul se formează din 3 sau 4 imagini succesive unite într-o secvență animată iar Boomerangul este un clip video redat in viteză, care se miscă înainte și înapoi.

Foto mozaic


O imagine mare formată din foarte multe imagini mici. Fiecare fotografie pe care o faci în timpul evenimentului la PhotoCube devine o mica parte din mozaic. Aceasta este imprimată pe o etichetă adezivă de 5×5 centimetri apoi se lipește în locul indicat pe panou. Mozaicul poate avea orice dimensiune, fiind definit de numarul de rânduri și de coloane pe care îl vrei.

Propsuri virtuale


Atunci când ți se pare că lipsește ceva din fotografia pe care vrei să o faci, poți să adaugi din galeria virtuală pălării, mustăți sau alte elemente. Este un fel de snapchat al cabinelor foto.

#Instaprint


Daca vrei #ceamaitarepetrecere sigur ai nevoie și de #celmaitare #instaprint.  Stabiliește un #hashtagunic pentru evenimentul tău iar toate fotografiile încărcate pe Instagram vor fi monitorizate, descărcate și imprimate instant cu un design personalizat.

Album foto și galerie online

guestbook evenimente personale nunta botez
guestbook evenimente personale nunta botez

Poți trimite prin email fotografiile facute la PhotoCube dar vom creea și o galerie foto online cu toate imaginile de la eveniment la care vei avea acces doar tu și cei cărora le spui parola.  Lângă imprimantă punem un album foto în care prietenii iți vor lăsa un mesaj alături de cea mai bună fotografie a lor.

Intră în galeria online

Primești tot ce ai nevoie pentru o petrecere legendară!

Alege unul dintre pachetele pregatite special pentru evenimente personale si contacteaza-ne pentru o oferta de pret personalizata!

Vezi prețuri