O cabină foto care se transformă

Cabina foto PhotoCube

Cu participari anuale la cele mai importante evenimente si festivaluri de muzica din tara, PhotoCube s-a transformat intr-un creativ partener de experiente fotografice pentru organizatorii de evenimente.

Folosim echipamente foto profesionale, software dedicat si dezvoltam impreuna cu agentii de publicitate activari de brand inovative.

proiectele noastre

CEVA NOU

01. Masti de protectie personalizate cu fotografia consumatorului.

Invită-i pe angajații tăi la cabina foto să iși imprime pe loc o mască de protecție personalizată. Ei se fotografiază iar noi imprimăm în doar 90 de secunde masca de protecție cu expresia feței pe care vor sa o transmită.

02. Utilizeaza #instaprinter pentru un #hashtag viral.

Gaseste un #superhashtag pentru evenimentul tau iar toate fotografiile încărcate pe Instagram vor fi monitorizate, descărcate și imprimate instant cu un design personalizat.

03. Utilizeaza PhotoCube contactless.

Genereaza un cod QR in platforma noastra online cu ajutorul telefonului mobil si scaneaza-l in interfata PhotoCube pentru a da start distractiei. Ai parte de aceleasi experiente dar fara sa atingi suprafetele comune ale cabinei foto.

Abonează-te la newsletter și primeste noutățile prin email:

Interactiune dinamica si colectare de date

Afla preferintele consumatorilor prin utilizarea profilelor multiple si a chestionarelor personalizate disponibile in interfata PhotoCube. Utilizam pana la 20 de profile care genereaza rezultate diferite de imprimare sau animatii Gif. Datele introduse cu ajutorul chestionarelor se pot integra in grafica fotografiilor si respecta regulamentul GDPR.

Vezi mai mult

Fotografii, animatii și efecte digitale

Exploreaza tehnicile de procesare a imaginilor folosite in activarile de brand si gaseste solutia potrivita pentru evenimentul tau.

Identitate vizuală și personalizare

PhotoCube poate fi personalizat pentru a se potrivi aspectului activarii de brand sau a experientei pe care doriti sa o oferiti utilizatorilor. Echipa noastra de grafica va respecta regulile grafice folosite in comunicarea brandului dumneavoastra si va personaliza toate elementele necesare unui photocorner.

Vezi mai mult